Förfrågan?

Boka konferens och möte hos oss i Kista


Vår filosofi på Memory Hotel är att ha en mycket stor flexibilitet när vi arbetar med att tillmötesgå våra gästers önskemål. Det gäller hotell, restaurang och även våra konferenslokaler. Vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska få en konferens enligt dina önskemål när det gäller lokal, utrustning, måltider och ett eventuellt boende. Vill du ha råd om hur du ska sätta ihop dessa olika delar för att få en bra konferens är vi gärna din diskussionspartner. Hör av dig till oss så kommer vi med ett förlag på sammansättning och pris.

Konferens i flera dagar, eller en lokal för ett kort möte?

Vanligast är att våra konferensgäster bokar lokal hos oss för en eller flera dagar. Vill du göra en kortare bokning än så går det också utmärkt. Har du ett kort möte, ett utvecklingssamtal, en telefonkonferens eller bara behöver någonstans där du själv kan få lugn och ro att arbeta, kan du boka våra konferenslokaler från 1 timme och uppåt.


Våra konferenslokaler

Memory Hotel har konferenskapacitet på upp till 80 deltagare. Även om du efterfrågar en större konferens än så, kan du kontakta oss så försöker vi att hjälpa dig via en av våra samarbetspartners.

När du bokar konferenser hos oss ingår följande:

  • Möteslokal inklusive möblering med bord och stolar
  • LCD-projektor, filmduk och högtalare
  • Whiteboard och blädderblock
  • Papper och penna
  • Vi har fritt wifi i våra mötesrum och i våra allmänna utrymmen
  • Kaffe, te och vatten finns i receptionen under hela dagen
  • Gym och bastu
  • Fri parkering
  • Tillgång till varmgarage


Mat och dryck under konferensen

Vi vet hur viktig mat och dryck är för helhetsupplevelsen under en konferens, inte minst för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag. Önskar du någon typ av mat och dryck lämnar vi gärna ett förslag på utformning, alternativt anpassar vi oss till dina tankar. Vill ni anpassa menyn efter eventuella allergier, säg bara till.


Frukost och förmiddagskaffe

Har konferensdeltagarna bott hos oss på hotellet har de redan startat dagen med ordentlig frukostbuffé. Ni kan även börja er konferens med vår frukostbuffé även för gäster som kommer till oss först på morgonen. Andra alternativ är att vi dukar upp en mindre buffé för konferensdeltagarna, eller att vi helt enkelt serverar kaffe/te och en smörgås.


Lunch


Lunch serverar vi oftast i vår restaurang med bordsservering, där vi erbjuder såväl svenska och internationella à la carte-rätter som veckans husmanskost, allt noga utvalt av vår köksmästare. I lunchen ingår måltidsdryck, sallad, smör och bröd.

Har ni fullt upp under dagen och inte tid för en lunch i restaurangen, anpassar vi maten så att ni kan äta den i konferensrummet och arbeta samtidigt.


Eftermiddagskaffe


På eftermiddagen serverar vi ofta kaffe/te och något bakverk. Om så önskas kompletterar vi gärna detta med några fler alternativ, eller dukar så vi upp en eftermiddagsbuffé för er.


Middag och andra kvällsevent

Vi arrangerar gärna middag i samband med er konferens. Nedan finns en länk till vår à la carte-meny, där du kan se exempel på rätter vi kan erbjuda. Vi skräddarsyr gärna efter dina önskemål, med en eller flera rätter.

Har du större evenemang står vi gärna till tjänst med planering av såväl menyer som arrangemang. Vi tar bokningar på upp till 200 personer i restaurangen.

Memory Hotel Restaurang

Gym

Att sitta still en hel dag kan vara en utmaning. Några konferensdeltagare kanske vill motionera i samband med lunchen eller koppla av en stund i vår bastu för att få ny energi. Passa på att använda vårt gym och vår bastu-avdelning under dagen.

Konferensboende

Givetvis erbjuder vi även boende på Memory Hotel i samband med er konferens. Hotellet har 155 rum fördelat på såväl enkel- som dubbelrum. Hos oss ingår alltid följande i rumspriset; frukostbuffé, parkering, bastu med avsvalkande pool, gym, wifi samt fri transfer till företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30.

Konferensförfrågan 

Vill du göra en förfrågan hos oss på en konferens, fyll in formuläret här bredvid så återkommer vi med ett förslag till dig. Du kan även ringa oss på 08-793 07 00 eller sända oss ett mail på hotel@memoryhotel.se.

Boka online

Ankomst
Avresa

Information

MEMORY HOTEL

Priser från 550:- p.p och natt
i dubbelrum

FRI PARKERING

Priserna är inklusive frukostbuffé,
moms,WiFi Internet, streaming TV
Spa med Gym, Bastu & doppepool
samt gratis parkering utanför hotellet


Ring oss på 
   för bästa pris!   


      Kontakta oss :08- 793 07 00
     eller gör bokningen via
         Boka Online
       hotel@memoryhotel.se
}