Rumskategorier - Boka hotell Kista!

För att möta våra gästers olika önskemål har Memory Hotell Kista flera olika rumskategorier. Hotellet har mindre rum för dig som söker ett lägre pris samt större rum för dig som vill ha mer plats, alternativt om ni är flera personer.

 

Enkelrum

Sov gott i våra bekväma Enkelrum på 18 kvm och med en 140 cm bred säng. Rummen har badrum med badkar och är utrustade med hårtork, TV med svenska och internationella kanaler, WiFi, skrivbord och fåtölj och mikrovågsugn.

Enkelrum Superior

Våra Enkelrum Superior är på 23 kvm med en 140 cm bred Queen size-säng. Här har vi kombinerat modern design med funktionalitet. Rummen har badrum med badkar och är utrustade med hårtork, TV med svenska och internationella kanaler, WiFi, skrivbord och fåtölj.

Dubbelrum

Våra Dubbelrum på 23 kvm har en 160 cm bred King size-säng med plats för 2 personer. Rummen har badrum med badkar och är utrustade med hårtork, TV med svenska och internationella kanaler, WiFi, skrivbord och fåtölj.

Dubbelrum Superior

Våra största rum på 28 kvm med två 90 cm breda sängar har även plats för en extra säng för exempelvis barnfamiljer. Rummen har badrum med badkar och är utrustade med hårtork, TV med svenska och internationella kanaler, WiFi, skrivbord, fåtöljer och/eller soffa, skrivbord och säkerhetsbox.

Handikappanpassade rum

Vi har fem handikappanpassade rum av typen Dubbelrum Superior. Istället för badkar har hotellrummen dusch. De är också utrustade med hårtork, TV med svenska och internationella kanaler, WiFi, skrivbord, fåtöljer och/eller soffa, skrivbord och säkerhetsbox.

 

Hotellets tjänster

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa

Information

Välkomna till Memory Hotel

Boka rum från

900:- /natt

Priserna är inklusive moms,
frukostbuffé, parkering, WiFi,
relaxavdelning och gym

Mer information om hotellets tjänster

Goda kommunikationer till Stockholm 
City, Arlanda och Friends Arena.
Läs mer om hur du hittar hit!

Kontakta oss på 08- 793 07 00
     eller gör bokningen via
         Boka Online eller
       hotel@memoryhotel.se

 

 

}