Memory Hotel - Boka konferens Kista

Vårt mål på Memory Hotel är att ha stor flexibilitet när vi arbetar med att tillmötesgå våra gästers önskemål. Det gäller såväl hotell, restaurang som konferens. Vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska få en konferens enligt dina önskemål när det gäller lokal, utrustning, måltider och eventuellt boende. Vill du ha råd om hur du ska sätta ihop dessa olika delar för att få en bra konferens är vi gärna din diskussionspartner. Hör av dig till oss så kommer vi med ett förslag på sammansättning och pris!

 

Flera dagars konferens, eller en avskild lokal för ett kort möte?

Vanligast är att våra konferensgäster bokar lokal hos oss för en eller flera dagar. Vill du göra en kortare bokning än så går det också utmärkt. Har du ett möte, ett utvecklingssamtal, en telefonkonferens eller bara behöver någonstans där du själv kan få lugn och ro att arbeta, kan du boka våra konferenslokaler från 1 timme och uppåt.


Konferens Kista - Våra konferenslokaler

Memory Hotel har konferenskapacitet på upp till 50 deltagare. Även om du efterfrågar en större konferens än så, kan du kontakta oss så försöker vi att hjälpa dig via en av våra samarbetspartners i Kista.

När du bokar konferenser hos oss ingår följande:

  • Möteslokal inklusive möblering med bord och stolar
  • LCD-projektor, filmduk och högtalare
  • Whiteboard och blädderblock
  • Papper och penna
  • Vi har fritt wifi i våra mötesrum och i våra allmänna utrymmen
  • Gym och bastu
  • Parkering i mån av plats

Mat och dryck under konferensen

Vi vet hur viktig mat och dryck är för helhetsupplevelsen under en konferens, inte minst för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag. Önskar du någon typ av mat och dryck lämnar vi gärna ett förslag på utformning, alternativt anpassar vi oss efter dina tankar. Vill ni anpassa menyn efter eventuella allergier, säg bara till!


Frukost och förmiddagskaffe

Har konferensdeltagarna bott hos oss på hotellet har de redan startat dagen med en ordentlig frukostbuffé. Även för konferensgäster som kommer till oss först på morgonen kan börja dagen med vår hotellfrukost. Ni kan börja er konferens med vår frukostbuffé även för gäster som kommer till oss först på morgonen. Andra alternativ är att vi dukar upp en mindre buffé för konferensdeltagarna, eller att vi helt enkelt serverar kaffe/te och en smörgås i konferenslokalen eller i vår lobby.


Lunch

Lunch serverar vi oftast i vår restaurang med bordsservering, där vi erbjuder såväl veckans husmanskost som svenska och internationella à la carte-rätter, allt noga utvalt av vår köksmästare. I lunchen ingår måltidsdryck, sallad, smör och bröd.

Har ni fullt upp under dagen och inte tid för en lunch i restaurangen, anpassar vi maten så att ni kan äta den i konferensrummet och arbeta samtidigt.


Eftermiddagskaffe

På eftermiddagen serverar vi ofta kaffe/te och något bakverk. Om så önskas kompletterar vi gärna detta med några fler alternativ, eller så dukar vi upp en eftermiddagsbuffé för er.

 

Middag och andra kvällsevent

Vi arrangerar gärna middag i samband med er konferens. Nedan finns en länk till vår à la carte-meny, där ni kan se exempel på rätter vi kan erbjuda. Vi skräddarsyr gärna efter era önskemål!

Har du större evenemang står vi gärna till tjänst med planering av såväl meny som arrangemang. Vi tar bokningar på upp till 200 personer i restaurangen. Här finner du en länk till vår restaurang. Memory Hotel Restaurang


Gym

Att sitta still en hel dag kan vara en utmaning. Några konferensdeltagare kanske vill motionera i samband med lunchen eller koppla av en stund i vår bastu för att få ny energi. Passa på att använda vårt gym och vår relaxavdelning under dagen.


Konferensboende

Givetvis erbjuder vi även boende på Memory Hotel i samband med er konferens. Hotellet har 155 rum fördelat på såväl enkel- som dubbelrum. Hos oss ingår alltid följande i rumspriset; frukostbuffé, parkering, gym, WiFi samt fri transfer till företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30. Läs mer om våra hotellrum här: Memory Hotel Hotellrum


Konferens Kista - förfrågan 

Vill du göra en konferensförfrågan hos oss, fyll i formuläret här bredvid så återkommer vi med ett förslag till dig. Du kan även ringa oss på 08-793 07 00 eller sända oss ett mail på hotel@memoryhotel.se.

Övrig kontaktinformation och hur du hittar till oss finner du via följande länk. Memory Hotel Hitta Hit

 

Skicka din konferensförfrågan

 

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa

Information

Välkomna till Memory Hotel

Boka rum från

900:- /natt

Priserna är inklusive moms,
frukostbuffé, parkering, WiFi,
relaxavdelning och gym

Mer information om hotellets tjänster

Goda kommunikationer till Stockholm 
City, Arlanda och Friends Arena.
Läs mer om hur du hittar hit!

Kontakta oss på 08- 793 07 00
     eller gör bokningen via
         Boka Online eller
       hotel@memoryhotel.se

 

 

}